Antikoncepce marvelon a opary

Dobrý den pane doktore, nevím na koho přesně se obrátit, ale chtěla bych se zeptat na jednu věc. Přešla jsem k novému gynekologovi a ten mi změnil HA z Chloe na Marvelon. Od jeho užívání se mi pravidelně dělají opary na rtech. V příbalovém letáčku jsem se dočetla, že mezi nežádoucí účinky mimo jiné patří i kožní problémy. Daly by se i opary zařadit do těchto kožních problémů? Nikdy předtím jsem na opakované opary netrpěla. Předem děkuji za Vaši opověďí a omlouvám se zda jsem dotaz měla položit spíše kožnímu lékaři. Lenka

Odpověď odborníka:

Kožní změny může způsobit jakákoliv antikoncepce, požádejte gynekologa o návrat k Marvelonu a sama uvidíte,zda v té změně byla příčina vašich potíží příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: