Antikoncepce marvenol

Dobrý večer, chci se zeptat jestli tato antikoncepce je dobra? tet už budu brát třetí druh antikoncepce.Bojim se,jestli není špatná každý mi řiká že není dobrá, že se po ní přibíra a může se po ní otěhotnět,protože je slabá. Chci vědět jaká je a jaký má dobrý účinky. Děkuji mnohokrát.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tabletky Marvelon jsou stejně spolehlivé jako všechny ostatní přípravky kombinované hormonální antikoncepce. Při pravidelném užívání neotěhotníte. Ani tloustnout při užívání Marvelonu nebudete, pokud se nebudete přejídat a budete se alespoň trochu hýbat. Další příznivé účinky jsou například zpravidelnění menstruačního cyklu, zeslabení intenzity menstruačního krvácení, zábrana tvorby určitých druhů vaječníkových cyst či nádorů vaječníků a dělohy, zmírnění či odstranění menstruačních bolestí, atd.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: