Antikoncepce, menstruace

Dobry den. Uz skoro mesic mam menstruaci. Lékař mi nasadil antikoncepci ve forme náplasti (lisvy), ale ty se mi po třech tyden porad odlepovali, tak jsem taška ke svému lékaři aby mi změnil antikoncepci na prášky. Ani ne po týdnu jsem mohla nasidit prášky, protoze uz jsem pres tyden mestruovala. Chci se zeptat zda muzu na prášky spoléhat? A zda měsíční menstruace je důsledek antikoncepcnich náplasti? Dekuju ta odpověď

Odpověď odborníka:

Bez vyšetření nedokážu Váš problém řešit, ani radit, měsíční krvácení jistě není v pořádku. Můžu nabídnout i vyšetření v Neratovicích, každý čtvrtek, stačí se předem objednat, telefon najdete na netu. S pozdravem dr.Lidák

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: