Antikoncepce mercilon a antibiotika dalacin c

Dobrý den, dochází při této kombinaci léčiv ke snížení účinnosti antikoncepce?? Bude stačit další ochrana 7 dní po dobrání antibiotik? Nebo pro jistotu do konce cyklu, avšak počítá se jako konec cyklu, když budu brát další platíčko bez pauzy? Děkuji předem za odpověď Denisa

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto dva léky se navzájem ve svých účincích neovlivňují, není třeba mimořádných opatření.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Riziko infarktu prozradí vápník v cévách!
Články: Riziko infarktu prozradí vápník v cévách!
Američtí vědci objevili...
Obézní ženy mají nižší šanci počít dítě
Články: Obézní ženy mají nižší šanci počít dítě
Neschopnost počít dítě má...
Nachlazené miminko: zmírněte rýmu a usnadněte mu dýchání
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Chcete otěhotnět? Jezte „potraviny plodnosti“
Články: Chcete otěhotnět? Jezte „potraviny plodnosti“
To, že pro zvýšení šancí na...
I jedlými houbami se lze otrávit
Články: I jedlými houbami se lze otrávit
Houbaření je sice český...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x