Antikoncepce minerva

Dobrý den,chtěla bych se zeptat, jestli je pravda to,že se po Minervě příbírá na váze? To se mi jako nějak zvětší chuť k jídlu? A když jím pravidelně a mám pohyb,přiberu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jíte pravidelně a přiměřeně, a hýbete se k tomu, neztloustnete ani při užívání Minervy.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: