Antikoncepce mirena

Mám zavedenou již druhou Mirenu po 18 měsících mi doktor oznámil ,že je tělísko povytaženo.Lze tělísko vyndat a znovu zavést bez následků na jeho kvalitě?Děkuji.

Odpověď odborníka:

Bohužel ne, jakmile je tělísko jednou vytaženo nemůže být znovu zavedeno. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: