Antikoncepce místo postinoru

Dobrý den. Po nechráněném pohlavním styku v době ovulačních dnů jsem si vzala po aktu naráz 4 prášky antikoncepce trinovum na doporučení kamarádky, které to tak předepsal její doktor. Měla jsem si vzít ješte další 4 po 12 hodinách, ale to už jsem neudělala jelikož jsem měla strach aby mi to ještě více neuškodilo. Mohu i tak otěhotnět a jestli ano může mít takový hormonální zásah do organismu špatný vliv na případný vývoj plodu? Hormonální antikoncepci jako takovou jsem vysadila už před půl rokem. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den,otěhotnět můžete, na plod by to nemělo mít vliv.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: