Antikoncepce na akné

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, doktorka mi před cca 3 mesíci předepsala atb Minerva na silné akné na zádech s tím, že by mi to mělo pomoci do 2 mesíců. Musím říct, že záda se opravdu vyčistily, ale obličej se mi docela zhoršil a nějak se nelepší. Je možné, že atb může učinkovat jen na záda a na obličej ne? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Není to možné antikoncepce účinkuje celkově celém organizmu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: