Antikoncepce nebo problemy se stitnou zlazi?

dobrý den, mám tak posledni pulrok problemy se zavrati, obcasnymi navaly-poceni, nechutenstvi a z horkost v puse, velkyma migrenama, nicim takovy jsem nikdy netrpela. novou antikoncepci (znacka softine) jsem zacala brat pred dvema lety, od te doby jsem poznala, ze jsem vice nervozni a mela jsem ty obcasne navaly, ted se to ale zacalo stupnovat, predtim jsem brala antikoncepci minervu (5 let) a nic takoveho jsem nemela. Z niceho jineho si myslim ze priciny byt nemuzou, protoze zadne leky neberu a ani jsem ted nebyla nemocna nebrala antibiotika nic. Mamka ted zjistila ze ma problemy se stitnou zlazou, tak nevim jestli to nemuze byt i spatna funkce stitne zlazy. k doktorce jsem objednana ale budu mesic cekat, tak se chci jen zeptat. mockrat dekuji

Odpověď odborníka:

Z toho co píšete bych předpokládal,že vaše problémy nebudou mít příčinu jen v antikoncepci ,bylo by vhodné také se objednat k praktickému lékaři,který vás vyšetří a podle nálezu pošle i dalším specialistům například neurolog, vaše lékařka může též zvážit změnu preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: