Antikoncepce nelya

DOBRY DEN CHCI SE ZEPTAT UŽIVAM ANTIKO-NELYA UŽ ASI PUL ROKU TEDKA BEZ PAUZY POŘAD JINAK POŘAD ŠPINIT JE TO MOŽNE? MAM 54LET KDYBYCH NIC NEMELA ANI NELYU TAK BYCH SILNĚ KRVACELA TEDKA ASPON TROCHU ŠPINIM 5DNÍ AŽ SLABA MENSTRUACE VADÍ TO CO BYSTE MI DOPORUČILI NEJVHODNEJSI PRO ME UZ NECHCI MIT MENZES DĚLA MI TO ZLE LEČIM SE MAM SPATNOU PSYCHIKU U PSYCHIATRA DĚKUJI ZA ODPOVED.

Odpověď odborníka:

Při kontinuálním užívání se špinění poměrně často vyskytuje, zkuste cyklické užívání se 7 denní pauzou, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: