Antikoncepce nelya v 54 letech

dobry den chci se zeptat beru nelyu už asi pul roku je možne abych pořad po ni špinila mam měsičky 6dni žadne bolesti nemam jsem v přechodě a je mi 54let cim to je nelyou nebo přechodem? mam nelyu dobrat mam jeste na 4 dni a už ji radsi nemam brat nechci už menstruovat myslite že bych mohla mit injekce depo proveru nebo sajanu v 54letech? jaky je to rozdil a co by bylo lepsi mam i cystu jaky to ma vliv na antiko -nelya pomuze to trochu nebo injekce ? depo provera? a muzete mi neco napsat o orgametrilu? je to na prechod mohla bych to uživat? jake jsou učinky? děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Depo Provera i Sayana bohužel mají poměrně častý vedlejší účinek krvácení nebo špinění a tak by pro vás vhodné nebyly, Orgametril primárně není léčbou na přechod, ukončete antikoncepci a v případě nepravidelného krvácení zajděte na vyšetření včetně ultrazvuku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: