Antikoncepce, nepravidelná menstruace

Dobrý den, ráda bych se zeptala ohledně antikoncepce. Když se rozhodnu, že ji přestanu brát, musím to říci svému ošetřujícímu gynekolgickému lékaři? Před par měsíci, jsem se rozhodla, že přestanu brát antikoncepci a minulou menstruaci jsem sice dostala o cca týden později a byla slabší, ale dostala. Nyní ale už pár dnů spíše jen špiním a menstruaci jsem měla asi jeden den, jinak špiním. Mám počkat ještě nebo navštívit lékaře? Ještě doplním, že se léčím se štítnou žlázou. Trochu mě to znepokojuje, děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, po vysazení antikoncepce se může cyklus trochu rovnat, dejte mu tak 3-6M. Pokud bude krvácení mimo cyklu, nepravidelné, bude bolet bříško, navštivte pro jistotu gynekologa. Také proveďte gravi test.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: