Antikoncepce nuvarinq

Dobrý den pane doktore/ paní doktorko, asi před rokem jsem užívala antikoncepci Jeanine, ale asi po měsíci užívání se u mě dostavily nepříjemné potíže s trávením, nevolnost, zvraceni a průjem, potíže přestaly vysazením antikoncepce. Je mi 16 let a chci se zeptat jestli by jste mi doporučil Nuvaring a nebo jinou antikoncepci, paní doktorka mi ríkala, že na mě byla silná, zmínila se o Nuvaringu, gelech a náplastech, ale nejsem si jistá co by pro mě bylo vhodnější, mám citlivý žaludek takže bych nechtěla prášky, jsem alergická na mléčnou laktozu. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

S Nuvaringem jsou velmi dobré zkušenosti a účinná látka se vstřebává přes sliznici poševní, takže by vám neměl dráždit žaludek ,zkuste jej, je to dobrá volba Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: