Antikoncepce nyssiela

Dobrý den, prášky beru pravidelně. A chtěla bych se zeptat jest-li mohu mít pohlavní styk(bez toho aniž bych otěhotněla), když beru placebo tablety. Děkuji :)

Odpověď odborníka:

Pokud neuděláte chybu v užívání tak jste i při placebo tabletách chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Nyssiela při vysazení | Od: Tereza | 11.11.2014 13:37
Dobrý den, mám problém. Kvůli operaci kolene, na které
jsem byla před čtyřmi týdny jsem byla nucena vysadit
antikoncepci Nyssiela. Měla jsem v plánu začít ji opět brát
po menstruaci. Ta se ale ani po šesti týdnech nedostavila. Je
možné, že za to může vysazení prášků společně se ztrátou
krve při operaci? Dělala jsem si totiž těhotenský test a byl
negativní. Nevím si rady.
reagovat
Nyssiela při vysazení | Od: Tereza | 11.11.2014 13:26
Dobrý den, mám problém. Kvůli operaci kolene, na které
jsem byla před čtyřmi týdny jsem byla nucena vysadit
antikoncepci Nyssiela. Měla jsem v plánu začít ji opět brát
po menstruaci. Ta se ale ani po šesti týdnech nedostavila. Je
možné, že za to může vysazení prášků společně se ztrátou
krve při operaci? Dělala jsem si totiž těhotenský test a byl
negativní. Nevím si rady.
reagovat
Nyssiela při vysazení | Od: Tereza | 11.11.2014 13:24
Dobrý den, mám problém. Kvůli operaci kolene, na které
jsem byla před čtyřmi týdny jsem byla nucena vysadit
antikoncepci Nyssiela. Měla jsem v plánu začít ji opět brát
po menstruaci. Ta se ale ani po šesti týdnech nedostavila. Je
možné, že za to může vysazení prášků společně se ztrátou
krve při operaci? Dělala jsem si totiž těhotenský test a byl
negativní. Nevím si rady.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x