Antikoncepce, oddálení menstruace a dobrání platíčka

Dobrý den, užívám antikoncepci softine. Chtěla jsem se zeptat, zda je možné v případě, že bych chtěla posunout menstruační krvácení, začít po dobrání platíčka ihned s dalším novým platíčkem tak, že bych ho používala právě jen o dobu posunutí (třeba týden)a poté vysadila na 7 dní. Nebo je nutné platíčko vždy dobrat do poslední tablety? V příbalovém letáku se o tomto přímo nezmiňují. Děkuji. S pozdravem, Jaroslava S.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doberte celé platíčko, ne jen část. Hrozí potom špinění.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Články: Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Přestože vysoký nitrooční...
Zánět, nebo mechanické poškození? Rozpoznejte příčinu bolesti zad
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: