Antikoncepce po konizaci

Dobrý den,prosím o Váš názor ohledně antiko po konizaci.Lékař mi doporučuje sterilizaci,je mi 40,mám 3 děti a HA prý není nejlepší(měla jsem Minervu),neboť hormony mají vliv na změny na čípku,ale mně se na zákrok moc nechce.I proto,že už nebudu moct regulovat termín menstruace...což se občas hodí...Děkuji za Váš názor.

Odpověď odborníka:

dobrý den, musím souhlasit s panem doktorem.pokud se jedná jen o regulaci menstruace, je možné při nutnosti použít noresthisteron.je to menší zlo (občas užít hormon) než užívat prášky trvale.samozřejmě záleží na diagnoze,proč byla dělána konizace.to musí zvážit Váš lékař.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x