Antikoncepce po laserovém zákroku na žilách nohou

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak dlouho po operaci varixů lasrem můžu začít s užíváním HAK(Nuvaring kroužků), Mám normální pohybovou zátěž a hojení bez potíží, děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Váš ošetřující lékař by Vám měl říci, kdy můžete zase začít užívat hormonální antikoncepci - on zná Váš celkový stav. Obecně lze antikoncepci, co se týká varixů, opět začít užívat, pokud nehrozí riziko vzniku sraženiny v žíle, tj.když jsou žíly zahojené a je v pořádku hluboký žilní systém a krevní srážlivost, je normální pohybová zátěž a když není jiný důvod k neužívání HAK.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: