Antikoncepce po operaci vaječníku

Dobrý den jsem 3 tydny po laparoskopickem odneti leveho vajecniku.Měla jsem na něm dermoidni cystu o velikosti 4cm.Menzes mam stále pravidelný 26/5dni.Chtěla jsem se vás zeptat jestli neni potřeba brát po operaci HA kvůli urovnání hormonů děkuji hezky den

Odpověď odborníka:

dobrý den, není třeba, hormony se dorovnají z druhého vaječníku, který převezme funkci obou.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Čisté zuby se nekazí a šetří peníze
Články: Čisté zuby se nekazí a šetří peníze
Zapomeňte na dědičnost a...
Plný nos jemně vyčistí sůl
Články: Plný nos jemně vyčistí sůl
Ucpaný nos je nepříjemná...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: