Antikoncepce-posunutí

Dobrý den, nyní mám sedmidenní pauzu a a již mi začala menstruace, prášky mám začít brát opět v pondělí, vadilo by, kdybych si to jen pro tentokrát posunula a začala další plato již ve čtvrtek a poté si dala větší pauzu a opět najela na režim?

Odpověď odborníka:

Začít brát dříve můžete, je zde malé risiko že krvácení se o něco prodlouží, ale větší pauze není možná, antikoncepce by nebyl účinná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Nenechte onemocnění jícnu rozvinout až k nádoru
Články: Nenechte onemocnění jícnu rozvinout až k nádoru
Nejčastější onemocnění...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x