Antikoncepce-posunutí menzes

Dobrý den,potřebovala bych posunout teď dvakrát posunout menzes a nevím, zda je lepší vzít celá tři paltíča bez pauzy nebo vzít jedno celá a k němu půlku dalšího a pak udělat pauzu a pak vzít zase celé a zbytek z toho druhého...Beru HA Belara.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, nejjednodušší bude, když vezemte v kuse, bez pauzy, dvě nebo tři platíčka.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Bolesti v podbrisku... | Od: Lenka | 22.3.2012 10:31
Jeste bych se chtela zeptat.Pred nedavnem jsem rano jela na toaletu a curala jsem krev a taky mne pichalo v podbrisku.Nikdy se mi jeste nic takove nestalo,ale nastesti mi pomohl urologicky caj a brusinky,ktere mi poradili v lekarni.Za tyden mi bylo fajn,ale bala jsem se,jestli to nahodou neboli priznaky HPV virusu...
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x