Antikoncepce pramino

Dobrý den, užívám antikoncepci Pramino již několikátý cyklus za sebou (tzn. 21 denní cyklus s pilulkami a následujících 7 dní bez). Zajímalo by mě, jestli antikoncepční účinek po 7 denní pauze začíná okamžitě s první pilulkou. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý de, účinnost je stále stejná.antikoncepční účinek přetrvává i v době,kdy máte 7denní pauzu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie a roztoči
Články: Alergie a roztoči
V posledních letech poměrně...
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co vás čeká při...
Cílená léčba pomáhá zdolávat nádory plic
Články: Cílená léčba pomáhá zdolávat nádory plic
Rakovina plic stále zůstává...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: