Antikoncepce při antibiotikách

Dobrý den,vím,že je to často pokládaná otázka,ale stále si nejsem jistá. Na začátku 3. týdne braní antikoncepce Loette jsem začala brát antibiotika Klacid,po dobrání antibiotik jsem udělala pauzu v braní antikoncepce a přišla menstruace. Další týden jsem začala s novým platíčkem,pohlavní styk jsem měla 13. den po dobrání antibiotik,je nějaké riziko otěhotnění,nebo jsem už po týdnu od antibiotik úplně chráněná? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, buďte bez obav, vy jste dobrala antibiotika a pak jste začala brát nové platíčko.což je úplně v pořádku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: