Antikoncepce při artroskopii.

Dobrý den ,asi za dva měsíce mám postoupit artroskopii hlezna,které po úrazu před 1,5 rokem není zcela pohyblivé.Potřebuji už nyní začít užívat antikoncepci,kterou jsem vysadila kvůli operaci následkem úrazu.Je to pro mě jediná možnost posunutí menstruace kvůli dovolené.Chtěla bych znát váš názor jestli užívání antikoncepce při artroskopii může způsobit nějaké komplikace.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Antikoncepce při operačním výkonu není vhodná,posun meses je možno udělat jednorázově,aby jste neměla zkaženou dovolenou,domluvte se se svým lékařem.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: