Antikoncepce při kojení

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat na vhodnou antikoncepci při kojení ve formě prášků, s co nejnižším obsahem hormonů. Také by mě zajímal váš názor na tělísko Mirena, zda by bylo vhodné (je mi 28, mám dvě děti a ještě bych chtěla za čas další). Nebo náplast? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud byste ještě v bodoucnu chtěla děti, tělísko bych spíše nedoporučovala, ohledně antikoncepce bych doporučovala konzultovat Vašeho gynekologa, u HAK je snášenlivost a pocit komfortu velice individuální.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: