Antikoncepce při léčbě fraxiparinem

Dobrý den, mám výron kotníku a sádru na 18 dní a po dobu 18 dní brát injekce fraxiparine. (á 24 hodin) Teď jsem dobrala antikoncepci a čeká mě menstruace. Podle toho, co jsem četla na internetu, jí trochu ovlivní akorát tím, že bude silnější. Já se chci ale zeptat, zda-li po ukončení menstruace zase mohu normálně nasadit antikoncepci, nebo je lepší při těchto injekcích vysadit?

Odpověď odborníka:

Rozhodně při těchto injekcích antikoncepci vysaďte. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: