Antikoncepce + průjem

Dobrý den, včera okolo 19:00 jsem měla průjem ( hned jsem si vzala laktobacil). V 0:00 jsem si vzala první prášek antikoncepce Jangee z dalšího plata. Dopoledne jsem šla na wc a průjem byl už lepší, takže očekávám, že už to bude dobré. Mohl se snížit účinek antikoncepce, tím, že se špatně vstřebala? děkuju moc za odpověď, Jana

Odpověď odborníka:

Není možno s naprostou jistotou říci, že vstřebání bylo 100 procentní,pro jistotu v tomto cyklu ještě použijte kondom. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Atopický ekzém může zkomplikovat infekce
Články: Atopický ekzém může zkomplikovat infekce
Pro svůj vznik v prvních...
Spála
Články: Spála
Spála je infekční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Články: Operace pupeční kýly obvykle nezabere víc než 30 minut
Chirurgická léčba pupeční...
Krevní tlak pod kontrolou: 1. část
Články: Krevní tlak pod kontrolou: 1. část
Hypertenze (vysoký krevní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: