Antikoncepce + průjem

Dobrý den, omlouvám se za mé nejasné otázky a ráda bych se opravila a zeptala se na toto: Pokud dnes průjem už ustal ( byla jsem na wc 4 hodiny před užitím první tabletky z plata a 10 hodin po užití tablety), tak stačí se chránit následujících 7 dní nebo tedy musím celý cyklus? (brala jsem si první prášek z plata po sedmidenní pauze). Když jsem měla průjem při braní PRVNÍ pilulky z plata ( po 7 denní pauze), tak zablokuje se mi včas ovulace?Antikoncepci Jangee beru měsíc, předtím jsem brala 6 let Triquilar. Děkuji za odpověď, Jana

Odpověď odborníka:

V tom případě stačí 7 dní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: