Antikoncepce,průjem a zvracení

Dobrý den,už 4 dny mám průjem a to většinou vždy v dopoledních hodinách,včera jsem byla u lékařky s horečkou a ta mi řekla že mám chřipku s průjmem,večer při braní 6.pilulky,kterou beru v 21:00 jsem asi po půl hodině zvracela,a to 2x za sebou a v noci jsem měla několikrát opět průjem,vždy beru antikoncepci pravidelně,je možné v dalšch dnech při pohlavním styku otěhotnět? Děkuji za odpověď. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nyní se na antikoncepci opravdu spoléhat nemůžete, průjem a zvracení zcela jistě mohly ovlivnit vstřebání tabletek.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: