Antikoncepce, průjem, carbosorb

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mohu být těhotná, když jsem v neděli ráno měla s přítelem pohlavní styk, pravidělně beru hormonální antikoncepci Katyu( ve20:00), ale asi den nebo dva dny po té jsem měla průjem a vzala jsem si párkrát černé uhlí-Carbosorb, průjem mám už nepravidělně asi týden.

Odpověď odborníka:

V tom případě může být účinek antikoncepce snížen,do konce tohoto cyklu raději používejte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: