Antikoncepce qlaira

Dobrý den,mám takový dotaz. Mám začít brát antikoncepci Qlaira a chtěla bych se zeptat jestli se po ní přibírá na váze? četla jsem,že se po ní spíše hubne. a rostou po ní prsa?? Předem děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z důvodu užívání hormonální antikoncepce by se neměla měnit hmotnost. Nelze se spoléhat ani na zaručený růst prsů, některé uživatelky však mohou zpozorovat mírné zvětšení.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: