Antikoncepce s jinými léky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli LOSEPRAZOL a ANALERGIN může mít nějaký vliv na účinnost hormonální antikoncepce BELARA. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tyto léky by neměly mít na účinnost antikoncepce vliv. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: