Antikoncepce + špinění

Ještě bych chtěla dodat, že před antikoncepcí Jangee jsem brala 6 let Triquilar...Také jsem se bála otěhotnění a dělala jsem si test 23 dní po rizikovém styku a byl negativní..myslíte si, že tohle špinění, které by bylo tedy 35 dní od rizikového styku nazanačuje těhotenství? Jsem už z toho úplně hotová..:-( Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pří pravidelném užívání antikoncepce jste před otěhotněním spolehlivě chráněna. Negativní těhotenský test těhotenství také vylučuje. Takové drobné zašpinění nelze v tomto případě považovat za příznak těhotenství.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: