Antikoncepce společně s norethisteronem

Dobrý den, před 14 dny jsem začala brát antikoncepci Belara. V srpnu mám jet s přítelem na dovolenou, ale mám v té době mít zrovna menstruaci. Na internetu jsem četla, že je vhodné vynechat sedmidenní pauzu a pokračovat dalším platíčkem a menstruace nepřijde, ale bojím se, že i přes to menstruaci dostanu a nebo budu špinit. Myslíte, že by bylo vhodné před dovolenou k antikoncepci začít brát Norethisteron nebo by se tím rušil účinek antikoncepce ? Předem děkuji za Vaši odpověď. Iveta

Odpověď odborníka:

Antikoncepce s Norethisteronem skutečně není vhodná kombinace, ale řada pacientek užívá Belaru kontinuálně bez jakýchkoliv problémů ,takže se odsunu menses pomocí druhého platíčka nemusíte bát. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: