Antikoncepce stodette

dobry den,lekar mi predepsal antikoncepci Stodette jen me zajima kdyz mam 7 deni pauzu a pak nasledujici tableta se pouziva 8 den po pauze kdyz budu mit behem te pauzy pohlavni styk muzu otehotnet,nebo jsem chranena i behem pauzi.Vim ze musim tablety pouzivat v urcitou hodinu kdyz to budu presne dodrzovat hrozi mi otehotneni? A druhy dotaz brala jsem antikoncepci Yaz,ale nejak mi nesedela po te me neotekaly nohy a nezadrzovala se voda v tele kdyz bych k teto antokoncepci Stodette brala prasky na odvodneni ktere by me napsal lekar je to mozne je mi 28 let a deti nemam.Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

V této pauze proběhne menstruace a jste v ní chráněna,budete li dodržovat užívací schema pravděpodobnost otěhotnění je velm malá.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: