Antikoncepce stodette

Dobrý den. Už 2 roky beru antikoncepci nejdříve minervu a pak stodette. Minervu jsem brala asi půl roku ale po ní mi nebylo dobře. Pak mi doktor předepsal Stodette a zdá se mi že jsem po ní natekla. Váha se nějak nezměnila...myslíte že je to opravdu po tý antikoncepci??? Jelikož jsem v příbalovým letáku nenašla že by byla hormonální.. Děkuji A.

Odpověď odborníka:

Stodette je hormonální antikoncepce, otok by se při ní vyskytovat neměl, pokud by přetrvával zkuste Yadine. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chemoterapie má výhody i nevýhody. Znáte je?
Články: Chemoterapie má výhody i nevýhody. Znáte je?
Pro a proti má každá léčba...
Nadprodukce růstového hormonu v dospělosti je často způsobena nádorem
Cévní mozková příhoda
Články: Cévní mozková příhoda
Mozková mrtvice nebo-li...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Drobná poranění – peroxid do rány nelijte!
Články: Drobná poranění – peroxid do rány nelijte!
Drobné řezné rány a oděrky...
V těhotenství pozor hlavně na teplotu!
Články: V těhotenství pozor hlavně na teplotu!
Běžné nachlazení obvykle...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: