Antikoncepce sunya

Dobrý den, už rok beru HA Sunya a můj přítel i já sama pociťuji změnu nálady, nechuť k sexu, protivnost. Myslíte si že by to mohla způsobit HA Sunya ? Mám požádat o změnu HA ? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Antikoncepce může způsobit anhedonii a i nechuť ke styku,změna preparátu by mohla pomoci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Znáte nejčastější příčiny špatného trávení?
Články: Znáte nejčastější příčiny špatného trávení?
Trávicí obtíže postihnou...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vysoký krevní tlak: hledejte viníka, léčba je pak snazší
Homeopatie na křečové žíly a hemeroidy
Články: Homeopatie na křečové žíly a hemeroidy
Pocity těžkých nohou...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: