Antikoncepce sunya

Dobrý den mám takový dotaz. Beru antikocepci sunyu a vždy po dokončení sedmi dení pauzy a načatí nového platíčka mě vždy tak cca týden bolí záda v kříži a jakoby vaječníky, ale pak to ustane a znovu po dobrání antikoncepce po pauze to začne a zase jenom týden. Moje doktorka mi řekla že to může být nějaký provokující moment na menstruaci. Tak jsem se chtěla zeptat jestli nemám třeba zkusit brát antikoncepci v kuse bez pauzy jestli to může nějak ovlivnit předem moc děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě zkuste užívat antikoncepci kontinuálně bez pauzy, mohlo by dojít k vymizení obtíží.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: