Antikoncepce sunya

Dobrý den, dnes ráno jsem užila pilulku antikoncepce sunya. Asi po 15 minutách sem se musela jít vyprázdnit, ale průjem to nebyl. Je nějaká pravděpodobnost, že se snížila funkce antikoncepce? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není zde žádné riziko snížení účinku antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x