Antikoncepce sunya

Dobrý den, mám dotaz ohledně HA Sunya. Beru ji již třetí měsíc. A až teď se mi objevilo v polovině braní platíčka lehké špinění a bolí mě břicho. Ant.beru pravidelně max s 20ti minutovým odstupem. Neberu žádné jiné léky, ani výživové doplňky. Vzhledem k pravidelnosti užívání, apod. nepředpokládám, že bych mohla být těhotná , a ani nevím, jestli by to mohlo souviset. Je nutné změnit antokoncepci? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kvůli jednomu slabému špinění antikoncepci neměnte. Při pravidelném užívání zde není předpoklad snížení účinku antikoncepce. Problém se špiněním by měl do budoucna vymizet.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: