Antikoncepce sunya

Dobrý den, chci se zeptat, jaké je pravděpodobnost, že bych mohla otěhotnět, pokud jsem vynechala 1pilulku sunya na konci prvního týdne. Přesněji v sobotu jsem si měla vzít 6 piluly, ale zapoměla jsem, v neděli (po 24hod) jsem si tedy vzala 2 (i za sobotu), v pondělí (po 12hod) jsem měla pohlavní styk,(prášky jsem od pondělí brala už normálně, beru je večer). Tuto antikoncepci beru 3 roky (před rokem a půl jsem měla 3měsíční vysazení). Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, snížená funkce může být,pravděpodbnost otěhotnění Vám nelze říci ani spočítat. Doporučuji používat týden bariérovou antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Když se řekne srdeční infarkt
Články: Když se řekne srdeční infarkt
Srdeční infarkt je běžně...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kůže prozradí, na co je tělo alergické
Články: Kůže prozradí, na co je tělo alergické
Mnoho lidí přichází k...
Roztroušená sklerosa
Články: Roztroušená sklerosa
Roztroušená sklerosa je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: