Antikoncepce sunya

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné, že bych braním antikoncepce Sunya přestala mít chuť na sex.

Odpověď odborníka:

Antikoncepce může snížit sexuální apetenci, můžete zkusit ¨Jeanine, tam by v tomto ohledu měly být / alespoň podle výrobce / vedlejší účinky minimální.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x