Antikoncepce + triprim + xados

Dobrý den, léčím se teď na zánět močového měchýře, na který mi byl nasazen lék Triprim, každý den také beru léky na alergii Xados a teď mám začít brát antikoncepci Cleodette. Chtěla bych se zeptat, jestli tyto léky mohou nějak ovlivnit účinnost antikoncepce. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Výrobce neudává že by tyto léky ovlivnily antikoncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: