Antikoncepce u 22 leté dcery

Dobrý den, dera má 2 roky přítele, nedávno zemřela její spolužačka - údajně na trombózu způsobenou antikoncepcí. Dcera si chce nechat zavést tělísko, je to vhodné, když ještě neměla děti?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano existuje tělísko speciálně pro nerodivší mladistvé pacientky s látkou- levonorgestrelem , která se uvolňuje do sliznice a v těle vytvoří jen stopové koncetrace. Jmenuje se Jaydess na 3 roky, nebo Levosert na 3 až 5 let. s pozdravem MUDr.Vilém Jelínek PS též ji můžete zaplatit test na trombofilní mutace za cca 800 Kč , jestli není náchylnější k trombozám z genetických důvodů, nebo kdyt se u vás v rodině vyskytovala tromboza nebo trombozy. s pozdravem MUDr .VIlém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: