Antikoncepce - užití jiné tablety z blistru

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na užívání antikoncepce DIENIELLE. Beru ji druhý měsíc a bohužel jsem nevěnovala pozornost šipkám, které jsou znázorněny na blistru a začala brát další tabletu v 2.týdnu z druhé strany. Vím, že je tato antikoncepce monofázická a že by to problém teoreticky být nemusel, ale chci se ujistit, že to nemá vliv na účinnosti HA. A můj další dotaz je, jestli je v pořádku, že má MS se sice dostavila po druhém měsíci na chlup přesně, ale nebylo to klasické krvácení, ale spíše špinění. Děkuji moc za odpověď Kateřina J.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, máte pravdu, je jednofázová a tbl.jsou stejné. S antikoncepcí menstruace obvykle slábne a jde přesně pomalu na minuty:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Špatně užita ha | Od: Kristyna | 17.9.2015 13:08
Dobrý den,omylem jsem začala užívat Ha v jiný den např v
po,út,stř místo ct,pá ,so. je stejně barevná za.Jak mám
postupovat dál?
reagovat
re:Špatně užita ha | Od: uLékaře.cz | 21.9.2015 10:55
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: