Antikoncepce v 52 letech

Dobrý den, gynekolog mi doporučil, abych vysadila antikoncepci (mirelle) abychom zjistili jak doleko jsem v přechodu. Ráda bych znala ještě názor dalšího lékaře, jestli je už opravdu nutné hormonální antikoncepci v mém věku vysadit, nebo jestli je možné v užívání ještě pokračovat. Moc děkuji za odpověď. Jarka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v užívání je možná pokračovat, prakticky však už zřejmě nepotřebujete antikoncepční ochranu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: