Antikoncepce v období kolem přechodu

Dobrý den, asi 3 roky užívám antikoncepci Yasminelle, je mi 49 let a nyní již třetí měsíc nepřišlo krvácení z vysazení. Při poslední návštěvě u gynekologa před půl rokem mi bylo řečeno, že přechod ještě nenastal. Mohu dál brát antikoncepci? Bojím se ji bez konzultace vysadit, protože když jsem ji nebrala, tvořily se mi cca 4- 6 cm cysty na vaječnících. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud již 3 měsíce nedošlo v pauze ke krvácení,byla by vhodná kontrola na gynekologii včetně ultrazvuku a podle toho zvolit další postup. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Dlouhodobé „pití“ poškozuje nejen játra, ale i srdce!
Články: Dlouhodobé „pití“ poškozuje nejen játra, ale i srdce!
Pod pojmem onemocnění srdce...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Když sluníčko kouše…
Články: Když sluníčko kouše…
Po několika týdnech zimy s...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Scintigrafie skeletu
Články: Scintigrafie skeletu
Scintigrafie (scinti...
Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Články: Mluvíte ze spaní? Nejezte v noci
Mluvíte ze spaní nebo ve...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: