Antikoncepce v počátku těhotenství

Hezký den, před 3 týdny jsem udělala chybu v braní HA a i přesto, že praktikujeme navíc přerušovanou soulož, mám teď již pár dní nateklá prsa, což se mi nikdy nestalo dřív jak pár dní před MS. TT zatím neg. Přesto se ptám, jaké riziko s sebou nese 11 pilulek HA, které jsem teď vzala v kombinaci s alkoholem, který jsem za tu dobu několikrát měla za předpokladu gravidity? Děkuji předem moc.

Odpověď odborníka:

Kombinace alkoholu chybně brané antikoncepce není sice pro početí ideální,ale připadná gravidita by neměla být poškozena,pokud by se skutečně o graviditu jednalo můžete konsultovat genetika kde vás jistě zklidní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: