Antikoncepce vonille

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám začít užívat antikoncepci Vonille. Na internetu jsem se dočetla, že je to nízko dávková antikoncepce. Má to nějaký vliv na otěhotnění? Není u ní větší riziko než u ostatních antikoncepcí, které mají více hormonů? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy je to spolehlivý přípravek, téměř všechny antikoncepce jsou nyní nízkodávkované. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: