Antikoncepce vreya a antibiotika biseptol

Dobrý den, chci se zeptat, jestli antibiotika Biseptol (nebo Panadol, který jsem brala před tím, než mi byly antibiotika předepsány) mohou ovlivnit spolehlivost antikoncepce Vreya? Předem děkuji za vaši ospověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, tento druh ATB .- Biseptol by neměl ovlivňovat antikoncepci.panadol je paralen-ten neovlivňuje.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Psychiatrické vyšetření
Články: Psychiatrické vyšetření
Jako psychiatrické...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
Srdeční infarkt u žen může vypadat úplně jinak než u mužů
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Články: Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Nejen bolest nohou, pocit...
Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
Články: Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
V tradiční jihoafrické...
Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
Články: Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
K léčbě alergické rýmy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: