Antikoncepce vs antibiotika

Dobrý den, užívám antikoncepci Sunya a teď beru antibiotika Klabax 500mg. Chtěla bych se zeptat jestli tyto atibiotika ovlivňuji ochranu antikoncepce a popřípadně jak dlouho. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den,není to ATB pencilinové řady, neměl by být problém. Pro jistotu ještě 7 dní po dobrání ATB se chraňte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: